Vestergade 42, 6100 Haderslev

Fuldt udlejet investeringsejendom

Centralt i Haderslev udbydes der nu denne fuldt udlejet investeringsejendom til salg.

Ejendommen - 3 bygninger
Består af forhus, garage anlæg samt et baghus.

Forhuset er opført i mursten i 1885 og er løbende renoveret - fremstår i dag som pudset og gul malet, delvist med træ- og ældre vinduer i PVC rammer - hvoraf enkelte på 1. salen er skiftet i 2012. Tagdækning af tegl.
Garage anlægget er fra 1946, opført i mursten med tagdækning af tagpap. Bygningen er i dag pudset og gul malet og med alu porte. Baghuset er opført i 1905 i mursten og er løbende renoveret - fremstår i dag med synlige mursten med flotte detaljer - primært med ældre vinduer i PVC rammer samt tagdækning af tagpap.
Forhuset og baghuset opvarmes med fjernvarme - der er ingen varmekilde i garageanlægget.

Lejligheder
Forhuset har et samlet boligareal på 125 kvm. fordelt ud på 2 gode lejligheder.
Stuen - 76 kvm. indgang fra Vestergade, indrettet med entré, stort soveværelse, badeværelse og velholdt køkken samt et rum indrettet som spisestue. Der er fra denne lejlighed direkte adgang til vaskerummet.
1. sal - 49 kvm. indgang fra baggården via ståltrappe - indrettet med køkken i okay stand og et pænt badeværelse, 2 stuer og 1 værelse.

Mellembygning på 77 kvm. indeholdende 1 stk. garage og værksted/lager samt et vaskerum.

Baghuset har et samlet boligareal på 216 kvm. fordelt ud på 2 store lejligheder.
Stuen th. - 135 kvm. indrettet med entré, soveværelse, flot badeværelse, velholdt køkken og et stort bryggers på stueetagen, samt stue, tagterrasse, kontor og 1 værelse på 1. sal. Lejemålet og have fremstår i yderst velholdt stand.
1. sal - 73 kvm. indrettet med entré, stor stue, eget køkken og badeværelse i okay stand samt 1 soveværelse.
Der er installeret gulvvarme i begge lejemål.
Grund
Befæstet gårdsplads med mulighed for parkering for ejendommens lejere - der er dog aftalt, at lejeren i st. th. i baghus har fortrinsret til parkering af 2 biler.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.