Varnæs Lærkevej 9, Varnæs, 6200 Aabenraa

Vedligeholdt 1-plans villa i skønne Varnæs

På Varnæs Lærkevej 9 får I en skøn villa fra 1973, der virkelig præsenterer sig pænt udefra med en gul murstensfacade, prydet af trævinduer med 3-lags energiruder. Den flisebelagte indkørsel rummer nemt to biler, og så får I en god garage til opbevaring, med hobbyværksted i forlængelse heraf. Ejendommen finder I på en lukket villavænge i Varnæs, omgivet af åbne marker og plads til leg for børnefamilien i trygge omgivelser.

Huset rummer 141 m2, som er godt udnyttet. De mange kvadratmeter fordeler sig over en stue som er inddelt i henholdsvis tv-stue og spisestue. Derudover finder man 3 gode værelser, badeværelse, gæstetoilet og et bryggers. Planløsningen er derfor helt ideel til børnefamilien. Boligen bærer præg af at ejer har vedligeholdt den utrolig godt, og der bla. blevet installeret luft-vand varmepumpe inde for de senere år, som er med til at holde forbrugsudgifterne nede.

Dertil kommer en fin overskuelig have, med 2 terrasser i vedligeholdsfrie materialer. En mod øst hvor morgenkaffen kan nydes i morgensolen. Dertil en delvist overdækket mod nordvest, hvor alt slags vejr kan nydes. Her kan mange gode stunder med venner og familie nydes!

Foruden de naturskønne rammer tilgodeses I også af kort afstand til Varnæs Skole, som børnene let kan gå eller cykle til. I nabobyen Bovrup lidt over to kilometer herfra finder I daginstitution og indkøbsmuligheder, mens det tager omtrent 20 minutter i bil til de større byer Aabenraa, Gråsten og Sønderborg.

En bolig som bestemt er et besøg værd - book din fremvisning før det er for sent!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.