Sønderballe Strand 28, 6100 Haderslev

Højtbeliggende sommerhus med skøn udsigt til vandet

Drømmer du om at eje fritidshus, som befinder sig i et skønt naturrigt område, med pragtfuld udsigt over Genner Bugt - så er du kommet det rette sted hen! På Sønderballe Strand 28 har du nem adgang til både strand, skov, lystbådehavn samt ro og idyl. Derudover der kun ca. 15 min. kørsel til større byer som Aabenraa og Haderslev.

Sommerhuset er opført i 1964/1975 i sortmalet træ, og er løbende blevet vedligeholdt. Sommerhuset har et solidt eternittag samt vinduesrammer af træ. Opvarmingen sker med hendholdvis el, brændeovn og luft-til-luft varmepumpe, som kan fjernstyres fra telefonen, så du altid kommer til et lunt sommerhus.

Fritidshuset byder på 70 veludnyttede kvadratmeter og er indrettet med følgende; entre, fint badeværelse med bruseniche og 2 soveværelser. Derudover rummer sommerhuset et lyst og moderne køkken fra 2017, i hvide elementer og rigeligt med plads til stort spisebord. Der er endvidere en stor stue med en hyggelig sofakrog. I opholdsstuen er der fin udsigt til fjorden, brændeovn som bidrager til hyggen og sidst men ikke mindst, direkte udgang til terrassen.
Grunden er på 807 kvm, hvor der er rigeligt med plads til boldspil og leg for de mindste. Den flisebelagte terrasse indbyder til hyggelige stunder i venners selskab, med grill og kolde drikkevarer når den danske sommer byder ind til dette!
Sommerhuset er tilmeldt udlejning gennem Dancenter, hvor lejeindtægten for 2022 lød på ca. kr. 62.000. I kan se mere på www.dancenter.dk - husnummer 87174.

Sønderballe Strand 28 emmer af charme, med synlige loftsbjælker og her finder man den helt rigtige sommerhusstemning - vi ser frem til til at byde jer velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.